Blacklist Phantom P2.1, un design care scoate ceasul in evidenta

February 26, 2016 0
Blacklist Phantom P2.1, un design care scoate ceasul in evidenta

Un ceas care atrage privirile va fi intotdeauna un ceas binevenit in colectia oricarui pasionat, iar daca el este capabil si de o functionare optima, atunci totul este cu atat mai bine. Iar astfel de ceasuri, chiar unele la preturi acceptabile, chiar mici pentru o industrie care vinde si modele de milioane de dolari, pot sa fie cumparate de la unul dintre multiplele microbranduri aflate pe piata. Un astfel de model este Blacklist Phantom P2.1, un ceas care atrage in primul rand prin design, dar si un model cronograf care te poate convinge imediat ca este un aparat construit impecabil.

Blacklist Phantom P2.1

In primul rand insa, trebuie spus ca este un model mare. Are un diametru de 48 mm  (chiar de 52 milimetri daca adaugam si butoanele de pe margine) si o greutate substantial pentru un ceas. Este un model masculin prin excelenta si trebuie sa ai o mana pe masura pentru a-l putea face sa arate bine cand este purtat. Materialele din care este construit sunt de asemenea unele foarte bune, carcasa si bratara fiind din otel inoxidabil, in timp ce ecranul este din cristal safir. Oricum, ceasul este unul solid si rezistent, care ofera si o calitate foarte buna, chiar daca lucrul acesta presupune si cresterea in dimensiune.

Dincolo de aspectul carcasei, cu adevarat deosebit este ecranul, unul care iese imediat in evidenta. Cea mai importanta caracteristica a sa este alegerea culorilor si a modelului de care se bucura fundalul. Asadar, acesta este pe jumatate negru si pe jumatate are un design de fibra de carbon, asa ca efectul vizual este unul asigurat. In ceea ce priveste orele, ele nu sunt indicate prin cifre ci doar prin linii, in timp ce acele sunt negre (cel pentru ore si secunde), dar si verzi fosforescent (cel pentru minute si unul dintre acele la ferestrele de cronograf). SI daca tot am ajuns la afisaj, trebuie sa amintim faptul ca modelul beneficiaza si de o fereastra pentru data si de doua pentru cronograf, acesta din urma fiind pus in miscare cu ajutorul butoanelor suplimenrare din partea stanga. Din pacate, pe ace nu este aplicat niciun strat fosforescent, asa va fi mai greu de citit pe timp de noapte, dar pana la urma problemele nu sunt atat de mari.

ceas de mana

Mecanismul de functionare este unul elvetian, mecanic, Ronda 3540.D . Nu apar intarzieri, marja de eroare fiind foarte mica si, in plus, acesta este bun pentru a actiona toate mecanismele ceasului. Nu cred ca cineva poate sa reproseze mare lucru acestui ceas, el fiind unul cu adevarat foarte bun si folositor. Chiar daca designul este principalul element care atrage, cu siguranta ca proprietarii unui astfel de model vor aprecia la fel de mult si functionarea acestui aparat de cea mai inalta calitatea. Plus ca pretul sau nu ajunge nici macar la 600 de dolari, ceea ce il recomanda ca fiind un model destul de ieftin. In concluzie, Blacklist Phantom P2.1 este un ceas bun, cu un design atractiv si o functionare impecabila.

Leave A Response »