Ceasul, un accesoriu pentru o tinuta reusita

January 25, 2018 0
Ceasul, un accesoriu pentru o tinuta reusita

Un ceas reprezinta mai mult decat un simplu accesoriu. Acesta isi poate lasa destul de mult amprenta asupra unei tinute, daca este ales cum trebuie. In plus, acesta va completa, de cele mai multe ori, o tinuta, aparent banala. Tocmai de aceea, exista cateva reguli referitoare la purtarea unui ceas in functie de tinuta pe care o aveti dumneavoastra. Inainte de a pleca in cautare unui ceas, trebuie sa tineti cont de momentul unde il veti purta, pentru a va asigura ca veti face o investitie care sa merite.

v11

Niciunei tinute nu ar trebui sa ii lipseasca ceasul

Insa, poate va intrebati cum va dati seama de alegerea ceasului in vederea asortarii sale la o tinuta. Este destul de simplu. Astazi, pe piata acestor accesorii, au aparut destul de multe modele, fiecare fiind conceput in functie de cateva stiluri vestimentare importante, astfel incat sa va dati seama, care este cel mai potrivit. Despre cateva dintre stilurile vestimentare potrivite unui ceas vom vorbi in continuare.

De exemplu, daca sunteti la inceputul unei cariere in afaceri sau aveti un job la birou, pentru tinutele elegante sau formale, office, se potrivesc de minune ceasurile al caror stil este tot elegant. Acesta va fi exact ceea ce aveti nevoie intr-o astfel de tinuta, unde nu puteti sa adaugati alte tipuri de accesorii sau idei de a schimba tinuta.

3u9asuju

Pe de alta parte, ceasurile casual aduc si ele un plus tinutei, aceasta fiind ceva mai lejera, insa nu prea mult, deci tot casual. Aceste ceasuri se pot purta oricand, conteaza doar vestimentatia pe care doriti sa o adoptati in anumite momente ale zilei. Fie iesiti dimineata sa beti cafeaua in oras sau seara sa mancati, un ceas casual este potrivit unei tinute lejere. Daca alegeti sa purtati blugi alaturi de o geaca de piele si o camasa, un astfel de ceas este binevenit in tinuta dumneavoastra.

Poate nu sunteti covinsi, insa, si unei tinute de tip sport s-ar potrivi destul de bine un astfel de accesoriu, cu conditia sa fie tot in stilul sport. Acesta nu va fi doar un accesoriu, ci va fi si folositor, intrucat veti putea monitoriza timpul dedicat acestei activitati, astfel incat, acesta sa va fie de folos.

Remarcati-va printr-un ceas de calitate

De asemenea, trebuie sa acordati importanta si calitatii unui ceas, aceasta fiind cea care se va observa imediat. Un ceas cu un design de calitate va face toti banii. Un detaliu de precizat este referitor la materialul din care este realizata carcasa acestuia. De exemplu, puteti alege un ceas realizat din ceramica. Acesta ii va conferi ceasului un aspect placut, materialul fiind neted. In plus, este si un material rezistent. Un alt exemplu de material de calitate este titaniul, fiind tot rezistent in timp. De precizat este si faptul ca, un astfel de material este indicat si persoanelor care se confrunta cu diverse alergii, intrucat este hipoalergenic. Nu trebuie uitat nici de otelul inoxidabil, acesta fiind un material destul de popular. Datorita acestui material, ceasul se va pastra mult timp ca nou, intrucat nu va rugini.

Leave A Response »