Sunt ceasurile Daniel Klein de dama bune? Iata 10 cele mai apreciate ceasuri sub 200 lei

August 4, 2014 0
Sunt ceasurile Daniel Klein de dama bune? Iata 10 cele mai apreciate ceasuri sub 200 lei
  • Mecanism
  • Material
  • Fiabilitate
  • Calitatea finisajelor

Venind in completarea topului de ceasuri Daniel Klein, nu am uitat de doamne. Prin design-ul atractiv al modelelor, Daniel Klein a impresionat, oferind o gama variata de modele, culori si stiluri din care orice femeie  isi poate alege modelul preferat. Astfel, punem la dispozitie un top de 10 modele care ne-au impresionat si, speram ca vor inspira doamnele sa isi aleaga modelul perfect din gama celor de la Daniel Klein.

Daniel Klein DK22 Premium

Daniel-Klein-DK10253-1

Primul model din topul nostru este un unul simplu dar atractiv. Ceasul este monocrom, auriu rose, o culoare placuta ce denota eleganta. Display-ul este analog cu marcaje de tip linii, avand in dreptul orelor 12, 3, 6 si 9 ornamente ce dau un aspect placut. Cadranul rotund de 2.8 cm este protejat de un geam din cristal mineral. Carcasa groasa de 0.7 cm,  de asemenea rotunda este din aliaj metalic, cum de altfel este si bratara. Bratara are un sistem de inchidere de tip fluture si  este formata din sectiuni, ceea ce ofera un avantaj, permitand schimbarea dimensiunii acesteia cu lejeritate. Simplu dar de efect, modelul DK 22 este perfect ca un ceas ce poate fi la orice ocazie.

Daniel Klein DK68 Premium

Daniel-Klein-DK10263-1

Un nou model potrivit purtarii de zi cu zi este DK 68. Ceasul dispune de o carcasa din aliaj metalic, de culoare auriu rose, aceiasi ca si a dispay-ului. Display-ul simplu, analog cu marcaje de tip linii este pus in functiune de un mecanism Quartz Miyota 2035, extrem de fiabil. Bratara , lunga de 19 cm, este din piele ecologica, flexibila, dar rezistenta, fiind prinsa cu 2 ornamente din aliaj metalic ce vin in completarea design-ului. Acuratete, fiabilitate si frumusete prin simplitate sunt caracteristicile modelului DK 68.

Daniel Klein DK50 Trendy

Daniel-sKlein-DK10190-1

E timpul sa prezentam si un model fashion din gama Daniel Klein, anume DK50 Trendy. Primul lucru care iese in evidenta la acest ceas este culoarea, un maro inchis ce ii confera o nota eleganta. Ceasul este de dimensiuni mai mici, carcasa din aliaj metalic este de 2.7 cm, in timp ce bratara este de 19 cm. Dimensiunile mici ofera inca o data eleganta modelului. Display-ul este analog, cu citire de tip linii, avand un ornament in dreptul orei 12, si fiind protejat de un geam din cristal mineral rezistent la zgarieturi. Astfel, daca doresti un ceas pentru ocaziile speciale, sau abordezi un stil vestimentar elegant, DK50 Trendy e ceasul potrivit tie.

Daniel Klein DK 73 Trendy

Daniel-Klein-DK10246-3

Nu putea lipsi din acest top un ceas clasic, mereu atractiv pentru doamne si domnisoare. DK 73 este un model cu design simplu dar de efect. Cadranul argintiu din aliaj metalic este mic, de doar 2.6 cm. Display-ul pe fundal alb este de tip analog cu marcaje, insa dispune si de cifre arabe in dreptul orelor 12 si 6. Marcajele sunt mari oferind astfel o usoara citire a orei. Bratara din aliaj , este in doua culori argintiu si alb . Un accesoriu simplu dar de efect, DK73 Trendy este pentru perfect doamne  si domnisoare, putand fi combinat cu orice tip de vestimentatie.

Daniel Klein DK70 Premium

Daniel-Klein-DK10268-6

Un model casual, versatil si frumos ornamentat, DK70 Premium poate fi purtat atat la ocazii cat si zi de zi . Modelul dispune de un display negru analog cu linii dar si cifre romane, pus in functiune de mecanismul Quartz Miyota 2035. Carcasa este din aliaj metalic argintiu,  fiind ornamentata in dreptul orelor 12, 3, 6 si 9. Bratara neagra din piele ecologica, dispune de un sistem de inchidere standard, cu catarama si este surprinzator de placuta la atingere. In concluzie, daca esti in cautarea unui model de zi cu zi, elegant, cautarea ta avut succes.

Daniel Klein DK46 Premium

Daniel-Klein-DK10253-2

Un nou model cu care vei iesi cu siguranta in evidenta, anume DK46 Premium. Modelul imbina cu succes 2 din culorile preferate ale doamnelor si domnisoarelor, anume auriul si argintiul. Carcasa si bratara, ambele construite din aliaj metalic de culoare auriu, stralucesc fara a epata si se combina placut cu argintiul in care este colorat display-ul. Daca tot vorbim de display, trebuie spus ca acesta este analog, cu marcaje liniare ornamentate in dreptul orelor 12, 3 , 6 si 9 . Bratara dispune de un sistem de inchidere de tip fluture, rezistent si usor de folosit. Cu un design simplu, dar indraznet prin culorile abordate, DK46 Premium este modelul perfect doamnelor elegante.

Daniel Klein DK 35 Premium

Daniel-Klein-DK10102-10

Un ceas casual, cu tendinte fashion, DK 35 Premium impresioneaza prin marime , dimensiunea carcasei fiind de 3.4 cm. Carcasa si bratara sunt construite din aliaj metalic, rezistent si bine finisat. Carcasa dispune de ornamente in dreptul fiecarei ore, oferind eleganta modelului. Bratara este construita din segmente, fiind usor de modificat dimensiunea, la nevoie. Display-ul analog, pe fundal negru este format din marcaje in dreptul fiecarei ore, fiind usor de citit, deoarece marcajele ies usor in evidenta pe fundalul negru al cadranului. Indraznet si fiabil DK 35 Premium cu siguranta va impresiona doamnele ce il vor achizitiona.

Daniel Klein DK32 Premium

Daniel-Klein-DK10212-8

E timpul sa spargem tiparele si sa iesim in evidenta cu DK32 Premium. Cu un design, tipator si puternic ornamentat, DK32 este cu siguranta un must-have pentru domnisoarele extravagante. Carcasa din aliaj metalic in 2 culori , auriu rose si argintiu este  ornamentata cu 2 randuri de cristale. In interiorul carcasei se afla un display pe culoarea neagra, de tip analog, ce afiseaza atat cifre romane cat si arabe, in culorile auriu rose si alb. Bratara este din aliaj metalic, merge in continuare pe stilul bicolor, aceleasi auriu rose si argintiu ale carcasei, continuand in mod placut design-ul carcasei. Daca abordezi un stil extravagant si plin de culoare atunci DK 32 Premium ti se potriveste perfect.

Daniel Klein DK 25 Premium

Daniel-Klein-DK10251-6

Un alt model ce abordeaza un stil fashion si ornamentat este DK25 Premium. Trebuie evidentiat faptul ca acest model este mai temperat si mai simplist ca design. Cu o carcasa din aliaj metalic auriu rose, si display in aceiasi culoare, de tip analog DK 25 ceasul este pus in miscare de acelasi mecanism fiabil si precis Quartz Miyota 2035. Display-ul este de tip analog, cu marcaje de tip linii dar si ornamente , oferindu-i modelului eleganta si simplitate. Bratara auriu rose cu insertii de maro pe centru,  dispune de un sistem de inchidere de tip fluture si impresioneaza prin faptul ca este fabricata din aliaj metalic si rasina, scotind din nou in evidenta atentia celor de la Daniel Klein pentru mediu.  Concluzia? Daca vrei sa iesi in evidenta prin simplitate, DK 25 iti vine in ajutor.

Daniel Klein DK 29 Premium

Daniel-Klein-DK10249-9

Ultimul model ales, dar nu cel din urma este DK 29 Premium. Acest model combina, din punctul nostru de vedere toate stilurile, putand fi considerat fashion, casual dar si elegant. Ceasul este in combinatie de 2 culori, carcasa si bratara, ambele din aliaj metalic fiind auriu rose, in timp ce interiorul cadranului este gri. Carcasa este ornamentata in mod placut cu un sir de ornamente de tip diamant, oferind stralucire ceasului. Display-ul este de tip analog, cu marcaje de tip linii dar si cifre arabe mari, oferind o usoara citire a orei. Bratara este formata din segmete facilitand modificarea marimii acesteia si dispun de un sistem de inchidere de tip fluture. Finisaje excelente, precizie si frumusete la un pret decent sunt calitatile acestui ceas, calitati cu care cei de la Daniel Klein ne-au obisnuit.

Leave A Response »