Corniche Heritage 40: un ceas cu stil

May 3, 2017 0
Corniche Heritage 40: un ceas cu stil

Corniche este un brand de ceasuri produse in Suedia, care se remarca printr-un aspect elegant si un stil clasic readaptat. Ceasurile Corniche au un nivel foarte fin de detaliu si au drept semnatura o gravura a pinului mediteranean specific Coastei de Azur.

Ceasurile Corniche fac parte din categoria celor de lux de nisa si se incadreaza de la cap la coada in clasa premium. Fiecare detaliu dintr-un ceas Corniche arata grija producatorului fata de client si nivelul foarte ridicat de calitate.

ceas Citizen a84c6aae33f0e33f67ef14f88690eb0e

Design cu focus pe materiale si detalii

Ceasurile Corniche raspund cerintelor celor mai pretentiosi cumparatori, care isi doresc produse unice si elegante si sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru asta.

Profesionalismul producatorului este demonstrat inca de la metoda de livrare a ceasurilor. Acestea vin intr-o cutie speciala din lemn, intr-un invelis de catifea. Avem de-a face cu o experienta aparte inca de la prima interactiune cu ceasul. Cutia este atat de bine lucrata incat poate fi utilizata apoi pe post decorativ.

Trecand mai departe, ceasul are un design ce inspira eleganta in cel mai pur stadiu. Cadranul are un diametru de 40 mm si o grosime de 7 mm. Aspectul este potrivit pentru orice situatie, ceasul avand dimensiuni nici prea mici, nici foarte mari. Cadranul are finisaje lucrate minutios si un aspect care il face usor de remarcat.

Acesta este din ceramica si disponibil pe negru sau pe alb. Indicatorii sunt lucrati manual si pusi in evidenta foarte bine de imbinarea de materiale premium.

12317945_947797418628261_1248399668_n

Geamul de la cadran este din safir, iar spatele este prevazut cu o gravura de pin mediteranean.

Rama ceasului este disponibila pe doua culori, respectiv auriu si rose gold. Indiferent de nuanta, combinatia cu restul designului este foarte placuta. Trebuie mentionat si faptul ca pentru rama in nuanta rose gold, indicatorii pentru ora si minute au culoarea azurie, in timp ce pentru nuanta aurie acestia au la randul lor o nuanta standard de auriu.

Ceasul beneficiaza de o rezistenta la apa de 50 de metri, asa ca va face fata fara probleme contactului cu apa. Chiar daca nu avem neaparat de gand sa folosim ceasul si la plaja, acest lucru este mereu util.

Miscarea ceasului este asigurata de un sistem Miyota 2025 de tip quartz. Ceasul are o baterie cu rezistenta destul de mare, cei de la Miyota fiind recunoscuti pentru calitatea produselor lor.

Cureaua are o latime de 22 mm si este din piele de calitate superioara. Cureaua este gravata la randul sau cu logo-ul Corniche. Ceasul are o prindere usoara si este foarte comod de purtat.

Pentru iubitorii de ceasuri de lux, Corniche este un brand care merita toata atentia. Acesta lanseaza modele de calitate premium aflate totusi la un nivel de pret mai mic decat altele. Pachetul oferit la cumparare este cu adevarat impresionant si demonstreaza trecerea la un nivel cu totul nou. Suedezii sunt experti in minimalism, iar ceasul de fata nu face decat sa arate cat de multe se pot obtine cu atentie la detalii si un design simplu, de lux.

Save

Leave A Response »