POLAR TRAINING COMPUTER V800 BLACK: Un partener de antrenament

February 1, 2016 0
POLAR TRAINING COMPUTER V800 BLACK: Un partener de antrenament

Viata fara miscare nu exista iar daca esti o persoana pasionata de activitati in timpul liber nimic nu este mai adevarat decat faptul ca ai nevoie de un partener. Indiferent daca iti place sa alergi, sa mergi la sala sau sa faci orice alte activitati vei avea nevoie de un dispozitiv de monitorizare. Cea mai buna si comoda varianta este a unui ceas de antrenament iar Polar Training Computer poate face fata oricaror provocari.

ceas polar

Intrucat vorbim despre un produs ce se incadreaza in stilul Sport Outdoor Lux acesta are si un design care se incadreaza in aceeasi categorie. Cu un ecran digital destul de generos pentru un ceas acesta se bucura de un finisaj foarte reusit ce inspira certitudinea unui produs de calitate. Chiar daca materialul folosit este cu precadere plastic atat in materie de carcasa cat si cadran, nuanta argintie, dimensiunea de 3.9 cm si grosimea de 1.3 cm il recomanda pentru orice utilizator. In ceea ce priveste designul bratarii aceasta este din cauciuc de culoare neagra cu un finisaj mat si o catarama standard, tocmai pentru a oferi o siguranta in utilizare. Aspectul mai este completat de prezenta a cinci butoane dintre care trei butoane pe partea dreapta pentru start si derularea sus si jos iar pe partea stanga avem doua butoane pentru lumina si reintoarcere la meniul de baza.

Nu doar aspect ci si performanta

In materie de caracteristici functionale acest ceas sau mai bine spus calculator pentru antrenament Polar V800 este un dispozitiv care te va ajuta in procesul de antrenament prin existenta a doua cronometre, a existentei supravegherii ritmului cardiac, al distantei parcurse in antrenament precum si realizarea unor profiluri sportive personalizate. O alta caracteristica importanta a acestuia este data de prezenta posibilitatii de personalizare si de presetare a unor caracteristici specifice fiecarui sport practicat. Supravegherea rezultatelor obtinute in cazul fiecarui sport se poate face foarte usor prin apasarea unor butoane ca de exemplu in cazul unui triatlon in care vrei sa iti evaluezi fiecare timp.

ceas sport

In cazul vrei sa studiezi rezultatele unui antrenament la inot, datorita caracteristici de rezistenta la apa pana la trei atmosfere si a functiei specifice acestui sport poti face acest lucru foarte usor. Datele ce pot fi observate sunt legate de distanta inotata, timpul, ritmul de inot dar si numarul de miscari ale bratelor iar cu ajutorul scorului SWOLF poti sa utilizezi datele pentru a-ti imbunatati tehnica. Daca vrei o analiza mai complexa a rezultatelor si datelor poti sa te folosesti de posibilitatea transferului de date pe calculator pentru a le utiliza in unele aplicatii sau de terte persoane. Acest transfer de date se poate face pe orice device care ruleaza cu ajutorul unui sistem de operare de la Windows XP la Windows 8 si de la Mac OS X 10.6 la Mac OS X 10.8.

Intrucat nu vorbim doar despre un ceas personalizat ci despre un adevarat computer acesta vine in pachetul de achizitie cu anumite accesori precum senzorul de ritm cardiac si un cablu USB personalizat. Pretul de 2100 lei poate fi putin cam mare pentru anumite persoane dar avand in vedere ca vorbim despre un device ce ofera rezultate foarte bune si care poate inlocui chiar si un antrenor de fitness sau de alt sport cred ca este un pret destul de corect.

Leave A Response »