Swatch Originals SUOB717 Silver Friend: ceasul casual sport

February 11, 2016 0
Swatch Originals SUOB717 Silver Friend: ceasul casual sport

Swatch este un brand elvetian renumit pentru ceasurile casual sport, acestea avand de cele mai multe ori un design minimalist vesel. Modelul Swatch Originals SUOB717 Silver Friend este o usoara exceptie de la regula, avand un design ceva mai elegant decat in alte cazuri, pastrand insa liniile stilului casual sport.

Ceasul este de tip analog si functioneaza pe baza unui mecanism elvetian ETA  quartz, care ii asigura o precizie foarte ridicata, cu abateri de randul zecimilor de secunda. Precizia elvetiana isi spune astfel din nou cuvantul. Modelul are o rezistenta la apa de 3 atm, fiind astfel protejat in cazul unui contact accidental cu apa, de tipul ploii sau stropitului la spalatul pe maini. Nu vei putea insa sa inoti cu ceasul la mana.

suob717_2

Ceasul barbatesc face parte din seria Silver Friend, o serie care se remarca prin simplitate, reusind prin acest lucru sa puncteze foarte mult pe partea de eleganta.

Designul se remarca prin insertia argintie de la nivelul cadranului, aceasta fiind principala responsabila pentru aspectul care se indeparteaza de cel standard jucaus intalnit la Swatch. Modelul este potrivit atat pentru tinute casual de zi, cat si pentru tinute casual de seara.

Carcasa este alcatuita din plastic, are forma rotunda si este disponibila pe negru. Carcasa are dimensiunea de 40 mm, fiind una de dimensiuni medii pentru un ceas barbatesc. Finisajul mat ofera o eleganta superioara.

Cadranul este rotund si are o dimensiune de 37 mm. Dupa cum spuneam, acesta este argintiu si lasa impresia de constructie metalica. Markerii pentru ora si aratatoarele sunt de asemenea argintii, iar in plus aratatoarele sunt prevazute cu insertii luminescente care fac posibila citirea ceasului pe timp de noapte.  Orele sunt infatisate cu cifre arabe. In dreptul orei 12 vei gasi logo-ul Swatch, iar in dreptul orei 3 vei gasi doua casete pentru data, care afiseaza ziua din saptamana si data propriu-zisa (ex.Friday 28). Acest lucru este destul de rar in cazul ceasurilor Swatch, care de obicei pastreaza un cadran cat mai simplu.

suob717_4

Logo-ul Swatch se gaseste atat pe cadran, cat si pe curea, catarama si capacul din spate. Modelul este prevazut cu un singur buton pentru setare. Geamul cadranului este alcatuit dintr-un plastic rezistent.

Cureaua este cea clasica pentru modelele Swatch, fiind alcatuita din silicon si fiind foarte maleabila. Latimea curelei este de 24 mm, iar circumferinta este de 23 cm,  fiind potrivita pentru orice mana. Cureaua are de asemenea un finisaj mat, foarte placut. Exteriorul este disponibil pe negru, in timp ce interiorul este alb. Catarama este de tip standard, oferind o inchidere sigura.

Pretul pentru modelul Swatch Originals SUOB717 Silver Friend este de 280 lei. Pretul este unul foarte atractiv pentru un model de brand si cu atat mai mult cu cat avem de-a face cu un model care incorporeaza dotari de exceptie pentru brandul respectiv (ex.casetele pentru data, aspectul elegant etc). Modelul este potrivit pentru orice tinuta casual, adaugand acea nota finala care poate sa acorde un plus de stil. Ceasul functioneaza pe baza unui mecanism quartz elvetian, fiind foarte precis. Asadar, ceasul reprezinta o alegere foarte inspirata pentru un barbat modern, care tine la stil.

Leave A Response »