Tipuri de ceasuri pe care trebuie sa le aveti

January 23, 2018 0
Tipuri de ceasuri pe care trebuie sa le aveti

Ceasurile de mana sunt accesorii, care trebuie alese cu grija si pentru a iesi cat mai bine in evidenta, trebuie sa tineti cont de doi factori: stilul personal si contextul in care il veti purta. De aceea, este recomandat sa aveti mai multe stiluri de ceasuri si sa il alegeti pe cel mai potrivit in functie de situatie, iar pentru a face acest lucru este necesar sa stiti care sunt stilurile principale ale acestor accesorii.

In primul rand trebuie sa va puneti intrebarea: cand trebuie sa port ceasul? Si astfel, in functie de tinuta in care il veti purta si de context veti putea cumpara ceasul potrivit pentru fiecare moment.  De asemenea, stilurile de ceasuri pe care ar trebui sa le stie toata lumea sunt ceasurile sport, casual, elegante, fashion, dar si ceasurile smart. Acestea sunt cele pe care ar trebui sa le aveti si dumneavostra.

48567_v_1335967671

Ceasul sport este recomandat sa il purtati fie cand iesiti din casa la o plimbare, in drumetii sau alte activitati in aer liber. Din categoria ceasurilor sport se remarca ceasurile fitness. Acestea sunt recomandate persoanelor care fac sport, intrucat sunt concepute special pentru a va ajuta, avand diverse aplicatii pe care le puteti utiliza. Cateva dintre functiile moderne de care dispune un ceas fitness si care va vor fi de mare ajutor sunt calcularea ritmului cardiac, va vor informa cu privire la consumul de calorii si al nutrientilor. De asemenea, va va sugera ce activitati sportive mai trebuie sa faceti.

Cand se poarta ceasul casual

Chiar daca aveti un job in care trebuie sa va imbracati in costum, cu siguranta aveti si momente in care alegeti un stil vestimentar mai lejer, precum cele de la sfarsit de saptamana, cand mergeti la cumparaturi, iesiti la o cafea in oras sau alte activitati. Pentru astfel de momente, este bine sa aveti un ceas casual. Se potriveste foarte bine cu o pereche de blugi si un pulover sau bluza, respectiv tricou, in functie de anotimp.

Potrivit evenimentele mai formale, sau pur si simplu aveti un job unde trebuie sa va imbracati astfel zi de zi, este recomandat ceasul elegant. De obicei, aceste ceasuri au aspect clasic, design-ul fiind mai simplu, doar unele modele fiind usor completate de cateva artificii. Acestea trebuie sa fie cat mai simple, fara sa iasa in evidenta, eleganta constand tocmai in simplitate.

ceas-house-of-marin

In viata fiecaruia exista momente in care intervine plictiseala si avem nevoie de ceva nou, care sa ne dea un aer cool, tineresc si jucaus. Pentru astfel de momente ar fi indicat un ceas fashion. Acesta poate fi purtat la iesirile in oras, la film sau diverse activitati de relaxare.

Este nevoie de un ceas smart?

Raspunsul este da. Un ceas smart ar fi foarte util la birou pentru zilele in care aveti multe sarcini de efectuat, precum verificarea mailurilor, citirea stirilor sau alte activitati, putandu-le realiza cu ajutorul acestuia. Pe de alta parte, puteti sa il utilizati si pentru diverse activitati sportive, excursii sau pur si simplu pentru a asculta muzica sau citi ceva. Acesta se potriveste in orice context, deoarece are un design minimalist.

Leave A Response »