Titoni Seascoper, calitate elvetiana pentru un ceas versatil

December 25, 2015 0
Titoni Seascoper, calitate elvetiana pentru un ceas versatil

Cand spui ceas elvetian de cele mai multe ori spui ceas de cea mai inalta calitate. In plus, in aceasta tara exista atat de multe branduri incat este imposibil sa le stii pe toate, nici chiar pe cele cu o istorie bogata. Si de asa ceva se poate spune ca se bucura Titoni, un brand aparut, se pare, inca din 1919. Si cum mai exista si in ziua de astazi, cu siguranta a oferit multe produse de calitate cumparatorilor sai. Unul dintre ele este Titoni Seascoper, un model sportiv care arata insa mult mai fin decat o fac in general astfel de ceasuri.

Titoni Seascoper alb

Cand spunem asta nu ne referim la faptul ca modelul nu este suficient de solid sau de masculin, ci mai degraba la aspectul acestuia. Daca nu ar avea si coroana rotativa din partea de sus, care actioneaza cronograful, ai putea sa juri ca are o carcasa care se intalneste mai curand mai ceasurile office. Este, asadar, un model foarte elegant si poate sa fie purtat cam cu orice ocazie, mai putin la petrecerile si intalnirile cu adevarat formale.

Este si destul de mic, cu un diametru al carcasei de 41 mm, dar si usor. Se manevreaza insa bine, existand poate o mica problema cu punerea in functiune a cronografului. Coroana este poate prea ingusta si se prinde mai greu daca ai degetele mari, dar dincolo de acest lucru, chiar nu poti sa ii reprosezi nimic. Carcasa este din aluminiu, cu un finisaj de calitate, ecranul din cristal safir dublu este si antireflectorizant iar cureaua este una din cauciuc, insa unul de calitate superioara, potrivit pentru un model sport. Interesant este si mecanismul de inchidere, acesta fiind unul asemanator cu ce se intalneste la bratarile din otel inoxidabil.

titoni_seascoper_red_blue_lucerne_2014

Totusi, afisajul este un element la fel de important pe cat este si constructia in general, asa ca sa vedem cum se prezinta si acest model. Dupa cum am spus, senzatia de model office este una care persista, asta pentru ca ecranul este alb si foarte simplu, cu un nume scris elegant pentru firma, un simbol in forma de floare si amintirea ca vorbim totusi despre un ceas elvetian, adica expresia “swiss watch”. Nu exista cifre, ci doar linii pentru ore, acele sunt foarte simple si elegante, ceasul are si o fereastra pentru data iar totul este alb, cu exceptia coroanei rotative care este albastra. De asemenea, stratul fosforescent este unul de calitate, iar mecanismul de functionare este unul eleventian, in mod evident.

Titoni Seascoper este un ceas care costa peste 1 300 de dolari, dar merita fiecare cent. Asta pentru ca, dincolo de aspectul sa impecabil, beneficiaza de o tehnica de constructie foarte buna, este exact si are si o rezistenta de 200 m la apa. Este un model dintre cele mai bune, atat pentru persoanele mai sportive, cat si pentru cele care vor sa il poarte in oras sau la plimbari. Poate sa fie luat si la munca si nu este putin ca un ceas sa poata fi purtat cu ocazii atat de diverse.

Leave A Response »