Victorinox Swiss Army INOX, ceas tribut militar la un pret accesibil

March 16, 2016 0
Victorinox Swiss Army INOX, ceas tribut militar la un pret accesibil

Ceasurile in stil militar sunt unele dintre cele mai la moda din ziua de astazi, acestea ocupand un procent destul de important din piata. In plus, cum ele sunt scoase de branduri diverse, mereu se poate spune ca exista o diversitate buna in privinta modelelor. Unul dintre cele mai noi este Victorinox Swiss Army INOX, un ceas relativ ieftin, la 435 de dolari, rezistent si cu un design interesant, care poate convinge multi pasionati ca este o alegere buna, cel putin atunci cand vor sa impresioneze printr-un aspect mai dur.

Victorinox-Swiss-Army-INOX

Asa cum ii spune si numele, modelul este unul de provenienta elvetiana, deci din punct de vedere al calitatii, se poate spune ca un cumparator este aproape asigurat. Si chiar daca nu vorbim despre un ceas exagerat de scump, meterialele folosite sunt unele buna, dar totusi obisnuite. Carcasa este din otel inoxidabil, de unde provine si numele de INOX, iar ecranul este acoperit cu un strat de cristal safir. Acestea fiind spuse, producatorii afirma ca modelul beneficiaza de o rezistenta deosebita si chiar il testeaza pe canalul lor de You Tube. Cu rezistenta la apa de pana la 200 si un nivel decent de rezistenta la presiune, se poate spune ca dispozitivul indeplineste pe cat se poate prezentarea firmei.

Aspectele legate functionalitate sunt dublate si de un design interesant. Carcasa este mare si destul de grea, asa cum ar si trebui sa fie in cazul unul ceas care se lauda cu rezistenta sa. Insa nici desenul efectiv nu este rau. Ecranul are o forma hexagonala, oferind astfel un nivel de originalitate mai rar intalnit la astfel de modele care cauta sa intruneasca un tipar general. In plus, dispozitivul de intoarcere este si el “aparat” de doi pereti destul de grosi, acestia asigurand purtatorul ca el nu va fi afectat de vreo lovitura.

Victorinox-Swiss-Army-INOX-Watches

Pe de alta parte, ecranul respecta foarte bine tematica militara. Acesta este de culoare verzuie, potrivindu-se foarte bine cu cureaua, de culoare identica. Orele nu sunt unele numerice, ci sunt prezentate prin niste indicatoare verticala, de culoare alba (cel de la ora 12 este mai mare si are forma de cruce). Acele sunt unele normale, albe (exceptia secundarului), iar ecranul nu este incarcat, mai prezentand doar numele firmei, rezistenta la apa si fereastra pentru data, care este destul de discreta. In final, merita luat in considerare si faptul ca indicatorii sunt luminati fosforescent.

Cureaua este punctul slab al ceasului, dar in niciun caz nu reprezinta un defect major. Singurele lucruri care i se pot reprosa sunt rigiditatea cauciucului din care este confectionata, dar si faptul ca poate sa fie cu greu schimbata cu alta. Cum nu sunt insa niste dezavantaje importante, se poate spune ca modelul este acceptabil, mai ales luand in considerare si pretul bun.

Victorinox Swiss Army INOX poate fi cumparat si cu ecran albastru, rosu sau negru, dar pentru un ceas de inspiratie militara, varianta de fata pare cea mai potrivita. In rest, sta bine la mana si este comod, deci se poate spune ca experienta purtarii lui este una excelenta.

Leave A Response »